Today.ua

Головна прикмета Нового року 2020: езотерик застеріг від економії на святковому столі

Українці традиційно стараються ставити на новорічний стіл якомога більше смачних та цікавих страв, але мало хто знає, що це важливо не тільки для вдалого проведення свята, а і є важливою прикметою. За словами езотерика Естеслава Сігурського, якщо "недоїсти олів'є" у святкову ніч, то наступний рік не буде ситим.

Езотерик наголосив, що головним правилом щасливого і прибуткового року завжди було торжество його святкування. Не дарма існує прикмета - як новий рік зустрінеш, так його і проведеш. За словами езотерика, саме в новорічну ніч закладається той життєвий сценарій, за яким людина проживе весь наступний рік. Саме тому у святкову ніч важливо зарядитися правильною енергетикою достатку, щастя і гарного настрою.

"З чим у кожної людини асоціюється достаток і щастя? Звичайно ж, з багато накритим столом і смачною їжею. Саме тому я вважаю, що в Новий рік важливо не шкодувати грошей на святковий стіл. На олів'є заощадив - весь рік недоїдав", - зазначив езотерик.

Він порекомендував сповна насолодитися святом, а також не цуратися готувати традиційні національні страви, які мають сильну енергетику.

Нагадаємо, раніше езотерик назвав тости, які не можна виголошувати в Новий рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ