Today.ua

Голова Єврокомісії розплакався під час останньої зустрічі з Порошенко

В Адміністрації президента розповіли, що голова Єврокомісії Жан-Клод Юнкер розчулився під час останньої для чинного глави держави Петра Порошенка зустрічі в якості президента України в Брюсселі, і навіть розплакався. Про це повідомив заступник глави АП Костянтин Єлісєєв в ефірі одного з українських телеканалів.

"Він (Юнкер, - ред.) запросив Порошенка просто в свій кабінет на зустріч. Він дуже розчулився, скажу чесно, він навіть почав плакати. Йому теж стало сумно. Як він сказав, за 5 років вони майже зріднилися", - розповів Єлісєєв.

Порошенко 13-14 травня перебував з робочим візитом у Брюсселі для участі у заходах з нагоди 10-ї річниці "Східного партнерства".

Нагадаємо, раніше Марина Порошенко дала корисну пораду Олені Зеленській. Зокрема, дружина чинного президента Петра Порошенка Марина побажала майбутній першій леді Олені Зеленській робити те, чого хоче душа, а не те, що будуть радити політтехнологи.

За словами дружини Порошенка, лише з емоціями і внутрішнім відчуттям своєї сопричасности з якимось проектом можна домогтися гарних результатів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ