Today.ua

“Геть регіоналів“: у Житомирі обмалювали приймальню партії “За життя“

У Житомирі невідомі обмалювали стіни та зірвали табличку з приймальні партії "За життя". Про це повідомив керівник місцевого осередку організації Микола Янович.

На стінах з'явились написи "Геть регіоналів з міста" та підпис "С14".

На його думку, така ситуація є одним із перших сигналів того, що ця політична кампанія буде однією з найбрудніших в Україні.

"Ми сьогодні з представником нашої партії побачили, що представники організації С14... Вони себе так ідентифікують, оскільки вони обмалювали стіни і так себе підписали. Вони навіть не усвідомлюють, що партія "За життя" не має ніякого відношенння до Партії регіонів, оскільки основні написи - "Геть регіоналів з міста" та інші. Вони не тільки зірвали табличку нашої організації, ще й у сусідній організації. Насамперед вони вчинили акт вандалізму не проти нашої партії, а проти офісного центру і приватного підприємця. Ми перебуваємо в такій ситуації, що якщо правоохоронні органи не будуть попереджати подібні провокації, це може перейти в більш жорстку конфронтацію", - наголосив він.

Очільник осередку "За життя" у Житомирі також зазначив, що організація С14 проводить подібні заходи не тільки проти цієї партії, а й проти "усіх інших політичних опонентів".

[gallery td_select_gallery_slide="slide" ids="38335,38336,38329"]

Нагадаємо, активісти рухів С14, "Правий сектор" та "Традиція і порядок" відшукали підлітків неслов’янської національності, що групою забили ногами чоловіка у центрі Києва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ