Today.ua

“Герої загинули недарма“: Зеленський відреагував на втрату двох бійців ЗСУ на Донбасі

Президент України Володимир Зеленський висловив співчуття родинам загиблих протягом останньої доби українських військових на Донбасі. Відповідне повідомлення опубліковано на сторінці Офісу президента в Twitter.

"За останню добу Україна втратила двох захисників – солдата Олега Жукова та старшого солдата Едуарда Лободу. "Важко підібрати слова співчуття для родин, скажу лише, що Герої загинули недарма: Україна буде єдиною, у цьому немає сумнівів!" – прокоментував сумну звістку Президент", - йдеться в повідомленні.

Як відомо, за даними штабу ООС, окупанти били по захисникам Мар’їнки з мінометів калібру 82 мм, автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів. Повідомлялось, що в результаті ворожих обстрілів був травмований військовослужбовець Об’єднаних сил Едуард Лобода, який згодом помер від отриманих поранень.

Нагадаємо, військові ЗСУ продовжують жорстко і успішно мститися окупантам на Донбасі за загибель українських медиків. Так, за даними волонтера Юрія Мисягіна, на одній з дільниць фронту ЗСУ “просто зрівняли з землею житла терористів”, а також їхній склад з боєприпасами. Крім того, в результаті успішної операції ЗСУ порідішала і “жива сила” терористів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ