Today.ua

Генерал ЗСУ потрапив у ДТП через ожеледицю: подробиці аварії

У п'ятницю ввечері, 11 січня, у ДТП під Миколаєвом потрапив заступник головнокомандувача Сухопутних військ ЗСУ, генерал-лейтенант Сергій Кропивченко.

На трасі Миколаїв-Благовіщенське зіткнулися три автомобілі: позашляховик Hyundai Terracan, легковий автомобіль Dawoo Lanos і тягач MAN з напівпричепом.

Водій автомобіля Hyundai з номерними знаками Збройних сил України, проїжджаючи поблизу с. Себине, не впорався з керуванням та зачепив автомобіль Lanos, що рухався у попутному напрямку. Після зіткнення позашляховик різко змінив траєкторію руху і врізався в напівпричіп сідельного тягача MAN, який стояв на узбіччі.

У результаті ДТП генерал отримав серйозні травми. Також травмовано водія Hyundai, ще одного військовослужбовця. Бригада швидкої допомоги доставила їх до лікарні.

Як з'ясувалося, ДТП сталося в умовах сильної ожеледиці. На даний час за фактом дорожньо-транспортної пригоди представники Військової служби правопорядку проводять слідчі дії.

[gallery td_select_gallery_slide="slide" size="medium" link="file" ids="35048,35049,35050"]

Раніше повідомлялося, що в Одесі на слизькій дорозі водій КІА не впорався з керування та врізався в опору лінії електропередач.

Нагадаємо, у зв’язку з ускладненням погодних умов в Україні на деяких автодорогах державного значення вводяться обмеження руху для великовагового та маршрутного транспорту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ