Today.ua

Гарячі бутерброди з фаршем на сковороді: рецепт ситного сніданку із залишків продуктів

У воєнний час викидати залишки продуктів ще недоречніше, ніж будь-коли. Якщо у вас в холодильнику залишилося трохи невикористаного фаршу, а в хлібниці - кілька шматочків батона або тостового хліба, то з цих інгредієнтів можна приготувати смачний та поживний сніданок. Бутерброди з фаршем також підійдуть для перекусу протягом дня.

Бутерброди з фаршем на сковороді

Інгредієнти:

У глибокій тарілці перемішайте фарш, яйце, сіль та перець. В отриману масу додайте дрібно порізану зелену цибулю та за наявності порізаний кубиками болгарський перець.

Отриману масу намажте не дуже товстим шаром на скибочки хліба або батона, притискаючи виделкою. Розігрійте на сковороді олію і викладіть бутерброди фаршем донизу.

Смажте бутерброди лише на одній стороні близько чотирьох хвилин. За цей час фарш підрум'яниться і на ньому з'явиться скоринка.

Готові бутерброди викладіть на тарілку. За бажання бутерброди можна посипати тертим сиром. Подавайте до столу гарячими, але і в остиглому вигляді страва буде смачною.

Смачного!

Раніше повідомлялося, які ще смачні начинки можна зробити для бутербродів на сніданок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ