Today.ua

Максим Галкін зворушив шанувальників дуетом Пугачової та доньки Лізи

Гуморист Максим Галкін регулярно публікує в Instagram звіти про світські виходи з Аллою Пугачовою, а також показує забавні відео з дітьми - близнюками Гаррі та Лізою. На цей раз Галкін зворушив шанувальників дуетом Алли Пугачової та 5-річної доньки Лізи.

Всім відомо, що Максим Галкін і Алла Пугачова активно привчають дітей до музики. Заняття проходять в ігровій формі. Юна Ліза із задоволенням приєднується до ранкових експромтів на роялі. Відеозапис того, як проходять музичні уроки, Максим Галкін опублікував на своїй сторінці в Instagram.

"Ось таку картину я застав. Поки Гаррі займався французькою, Алла з Лізою музично бавилися. Алла - майстер імпровізацій "що бачу, то співаю". Зазвичай я ще сплю, а Алла вже щось вигадує з дітьми після сніданку: то театральні сценки, то пісні розучує", - написав Галкін в Instagram.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Вот такую картину я застал с утра. Пока Гарри занимался французским, Алла с Лизой музыкально баловались. Алла - мастер импровизаций «что вижу, то пою». Обычно я ещё сплю, а Алла уже что-то придумывает с детьми после завтрака: то театральные сценки, то песни разучивает ??? #елизаветагалкина #алла #аллапугачева

Публикация от Максим Галкин (@maxgalkinru)

 Раніше в Instagram з'явилася інформація, що знаменита співачка Алла Пугачова, дружина Максима Галкіна, повертається на велику сцену після тривалої перерви. Через десять років вона дасть сольний концерт в честь свого 70-річного ювілею, який відсвяткує 15 квітня. Алла Борисівна активно готується до виступу і зізнається, що дуже сильно переживає.

"У житті раз буває 70 років. Дай, Боже, сил мені на цей вечір", - написала Пугачова під афішею.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ