Today.ua

Фракцію БПП у парламенті залишили четверо депутатів

Народні депутати Світлана Заліщук, Сергій Лещенко, Мустафа Найєм і Аркадій Корнацький вийшли зі складу групи БПП у парламенті. Про це оголосила перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко під час засідання парламенту.

"У президію Верховної Ради надійшов ряд надзвичайно важливих заяв. Перша — згідно з поданими заявами і ст. 3 ч. 60 закону про регламент повідомляю про вихід народних депутатів України Світлани Заліщук, Аркадія Корнацького, Сергія Лещенка та Мустафи Найєма зі складу депутатської групи "Блок Петра Порошенка" у Верховній Раді", — повідомила Геращенко.

Також Геращенко повідомила, що у Верховній Раді було створене нове міжфракційне депутатське обʼєднання "Бізнес варта", співголовами якого стали нардепи Іван Мірошніченко та Сергій Лабазюк.

Нагадаємо, народний депутат Верховної Ради Сергій Лещенко слідом за Мустафою Найємом та Світланою Заліщук вирішив вийти з фракції "Блоку Петра Порошенка" ще наприкінці лютого.

Тоді Мустафа Найєм заявив, що вже давно знаходиться “по інший бік барикад” з “Блоком Петра Порошенко”. Світлана Заліщук, у свою чергу, зазначила, що не хоче залишатися у фракції БПП після скандалу з розкраданням коштів в оборонній сфері, в якому звинувачують оточення чинного президента Петра Порошенка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ