Today.ua

Ford представив новий Mustang 2.3 L High Performance Package

Компанія Ford офіційно представила новий Ford Mustang для європейського ринку. Шанувальникам Mustang показали нову модель – Mustang 2.3 L High Performance Package. Про це повідомив Аutonews.ua.

Під капотом спорткара Mustang 2.3 L High Performance Package – мотор EcoBoost від останнього покоління Ford Focus RS — з турбокомпресором і подвійною спіраллю, потужністю 300 л. с. Крім того, Mustang 2.3 L High Performance Package оснастили новою вихлопною системою з чотирма кінцівками.

Незважаючи на відносно невеликий приріст потужності (20 «конячок»), діапазон ефективної роботи збільшився на всі 40%. Порівняно з іншою модифікацією Ford Mustang з такими характеристиками динаміка розгону посилена приблизно на півсекунди.

[gallery td_select_gallery_slide="slide" ids="57044,57050,57043,57049,57046,57048"]

Нагадаємо, раніше Ford представив лінійку нових кросоверів Kuga, які відрізняються збільшеним простором салону і підвищеним комфортом. Лінійка нових кросоверів Ford, з найвищим рівнем електрифікації за всю історію марки, в яку увійшли вишуканий Kuga Titanium, спортивний Kuga ST-Line і топовий варіант Kuga Vignale, оснащуватиметься досконалими версіями гібридного приводу та забезпечувати для кросоверів і позашляховиків Ford небачену паливну ефективність.

Також ми писали, що Ford провів презентацію позашляховика Kuga для Китаю, яка там отримала назву Escape і своїм дизайном істотно відрізняється від європейської і американської версій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ