Today.ua

Фінансові гуру: езотерик назвав імена жінок, які притягують до себе гроші

Езотерики переконані, що фінансовий успіх залежить не тільки від старань та працездатності людини, але і від її імені. Існують так звані "грошові" імена, які приносять добробут як своїм власникам, так і їх близьким. Особливо цікаво дізнатися, хто з жінок від народження має унікальний дар притягувати гроші. Чоловікам, безумовно, не варто розслаблятися. Але все ж поруч з такою жінкою усім буде знаходитися спокійніше.

Оксана - це ім'я носять освічені і розумні жінки, які знають собі ціну і не люблять сидіти у чоловіка на шиї. Їм притаманне надзвичайне прагнення до успіху і своєю енергетикою вони чудово підсилюють грошовий потік навколо себе і своєї сім'ї.

Жінок з ім'ям Ольга вважають справжніми "фінансовими гуру". За словами езотериків, чим більше ці жінки витрачають, тим більше вони здобувають. Ольгам необхідно забезпечити постійний грошовий потік і тоді гроші поллються до них рікою.

Чоловікам варто знати про фінансову силу імені Ірина. Талант розпоряджатися грошима у цих жінок присутній з дитинства. Вони досить розважливі і часто пов'язують свою професію з фінансовою сферою. У сім'ї Ірина самостійно займається грошовими платежами, квартплатою, штрафами. Власниці цього імені можуть "зупинити на скаку коня", але це не означає, що така жінка захоче посадити собі на шию всю сім'ю. Їй якраз потрібен самостійний та заможний чоловік.

Жінки з ім'ям Олена дуже часто стають фінансово незалежними та успішними. Вони готові навіть утримувати чоловіка, якщо він буде дарувати їм максимальну кількість любові і турботи, а також допомагати по дому. Олена з радістю ходить на роботу, планує сімейний бюджет і ні в чому собі не відмовляє, якщо питання стосуються сюрпризів і подарунків.

Найуспішнішим жіночим ім'ям езотерики називають Поліну. Вони вміють заробляти гроші, навіть сидячи вдома. Ці жінки всього досягають самі, тоді у них все буде виходити. Енергетика Поліни шалено сильна і здатна стати фінансово успішними і її чоловікові та дітям.

Раніше езотерики назвали три пари імен з найкращою сумісністю, які можуть створити міцний союз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ