Today.ua

Фаріон відреагувала на висловлювання Гордона

Член політичної сили "Свобода" Ірина Фаріон відповіла на звинувачення журналіста Дмитра Гордона, який назвав її агентом ФСБ. Також Фаріон виступила проти кандидата в президенти Володимира Зеленського, назвавши його виборців "дебілами". Гнівний пост Ірина Фаріон оприлюднила на своїй сторінці в "Фейсбуці".

Як вже писали Today.ua, відомий журналіст і телеведучий Дмитро Гордон процитував повідомлення Ірини Фаріон, в якому вона назвала його ворогом і побажала йому "здохнути в муках".

"Я з жінками ніколи не воюю. Але в даному випадку, її навряд чи можна назвати жінкою. Вже говорив, що її треба розглядати або як психічно хвору - тоді її потрібно помістити до відповідного закладу; або агентом ФСБ Росії..." - сказав Гордон.

Також Гордон назвав ім'я ще одного чоловіка, який йому погрожував. Це Ігор Степура, заступник голови обласної ради Кіровоградської області. Гордон розповів, що чиновник розмістив його фотографію на своїй сторінці в "Фейсбуці" і написав, що цій людині треба "здохнути".

https://youtu.be/YSsNFP6TVHY

Гордон заявив, що звернувся до генпрокурора Юрія Луценка, голови СБУ Василя Грицака, міністру МВС Арсену Авакову: "Я вимагаю від усіх керівників силових структур негайної реакції на заклики мене вбити з боку Ірини Фаріон та Ігоря Степури".

Також Дмитро Гордон зажадав від президента Порошенко адекватної оцінки на його повідомлення про погрози, а від кандидата в президенти від "Свободи" Руслана Кошулинського - виключити Фаріон з партії або знятися з виборів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ