Today.ua

Езотерики порадили, де і з ким зустрічати Новий 2020 рік

До Нового року залишилося два тижні, а це означає, що саме час визначитися, в якій компанії ви плануєте зустрічати свято. Для тих хто вагається, зустрічати свято з друзями у клубі, чи з родиною за сімейним столом, езотерики дали корисні поради. Адже атмосфера, в якій ви зустрінете Новий рік, вплине на всі подальші 365 днів вашого життя.

Новий рік для багатьох вважається сімейним святом, але у наш час звичаї змінилися, і зустрічати свято далеко від дому - це вже для багатьох не новина. Комусь не хочеться сидіти вдома, і люди обирають нічні заклади і клуби. Насправді, не можна однозначно відповісти, як правильно зустрічати це свято. Усе залежить від компанії. Езотерики вважають, що святкувати Новий рік з родиною потрібно тільки в тому випадку, якщо у вас близькі та довірливі відносини. У разі певних конфліктів краще залишити цю ідею та обрати інший варіант. Родинні свята зміцнюють загальне самопочуття, в колі тепла і підтримки легше налаштувати себе і наступний рік на позитивну взаємодію. Тому якщо атмосфера у вашій сім'ї сприятлива, то зустрічаючи з родиною свято, наступний рік для вас також буде щасливим.

Якщо говорити про друзів, то зустрічати Новий рік можна лише із найближчими людьми, тими, хто вас не дратує. Адже якщо на свято має завітати людина, з якою у вас енергетична несумісність, тоді краще не святкувати взагалі. Новорічний настрій задає ритм на весь наступний рік, і якщо він буде зіпсований, то і весь рік буде для вас недобрим.

Зустрічати рік Білого Металевого Щура у клубі — це не зовсім гарна ідея. Езотерики наголошують, що Новий рік в клубі пройде так, як цього  хочуть господарі клубу, а не ви. Святкова програма та конкурси можуть вам зовсім не сподобатися, стіл буде накритий нецікавими стравами, а навколо буде стільки різних людей, що відчувати себе комфортно буде просто неможливо. По-друге, енергетика в таких місцях може бути непередбачуваною, що потім відобразиться на вашому самопочутті.

Раніше езотерик дав корисні поради, як залучити фінансове благополуччя у новорічну ніч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ