Today.ua

Езотерики назвали породи собак, які можуть зміцнити сім'ю

Не тільки коти володіють потойбічними природними здібностями, але і в деяких порід собак є унікальний дар впливати на своїх господарів. За словами езотериків, ці тварини можуть навіть зміцнити сімейні стосунки і стати психологами для подружжя. Але здатні на це лише певні породи.

Езотерики вважають, що відновити енергетичний баланс і уникнути конфліктів у стосунках можуть собаки певного забарвлення. Наприклад, чорні породи собак мають здатність проводити енергетичні потоки — вони відводять негатив, і наповнюють людей позитивною енергією. До них відносяться породи шотландський тер'єр, німецький дог і муді. У сім'ях, де живуть ці собаки, завжди пануватиме гармонія. Перераховані породи поглинають весь негатив, який потрапляє в будинок. Подібним чином впливають на людей і коричневі собаки. Вони добре підходять для пар, в яких партнери мають запальні характери.

Найбільш універсальними для підтримки сімейної гармонії езотерики вважають білих псів. Їх сила дозволяє трансформувати негативну енергію в позитивну, притягаючи щастя. Парам, які знаходяться на межі розриву, або переживають кризу у стосунках, обов'язково варто завести вихованця білого кольору.

У тих випадках, коли людина вважає стороннє втручання причиною своїх проблем, їй варто завести рудого собаку. Ці тварини володіють сильним «езотеричним щитом», охороняючи своїх господарів від приворотів і пристріту.

Раніше повідомлялося, які породи собак вважаються найбільш неслухняними в світі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ