Today.ua

Езотерик назвав породу котів, яка врятує від самотності

Коти мають безліч унікальних якостей. Залежно від породи, вони лікують від хвороб, проганяють злих духів, віщують погоду, а також допомагають людям з багатьма психологічними проблемами. Езотерики відокремлюють серед усіх порід ті, які наділені  найунікальнішими якостями. Такими тваринами є висловухі коти.

Власники цих тварин повинні знати, в чому саме особливість їх улюбленців. І це не зігнуті вушка на маківці, як думає більшість. Висловухі коти дуже ніжні і тісно прив'язуються до господарів. Їх найкраще заводити самотнім людям, які багато часу проводять вдома. На таких людей висловухі кішки мають найбільший вплив.

Для тих, хто ще не зустрів свою другу половинку, кіт висловухої породи стане справжнім магнітом любовних пригод. Адже вважається, що у свій час ця порода була однією з найпоширеніших серед молодих сімей і заручених. Тому не дивуйтеся, якщо незабаром після появи у вашій квартирі кошеня, в ній з'явиться і чоловік, або жінка.

У сім'ях, де є маленькі діти, висловуха кішка стане оберегом, бо у цієї породи добре розвинений материнський інстинкт. Крім того, енергетика тварини позитивно впливає на розвиток дитини. Езотерики підкреслюють, що коти з давніх часів вважалися ріднею домовиків, тому заводячи висловухе кошеня, ваш будинок не тільки стане більш затишним, але і всі члени родини опиняться під надійним захистом.

Раніше повідомлялося, які породи котів лікують хвороб і знімають стрес.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ