Today.ua

Еротичні шпагати краще благодійності: Анастасія Волочкова заявила про свої дивацтва

Анастасія Волочкова, яка не раз викликала багато гнівних коментарів на свою адресу через свої відверті фото, розповіла, чому веде себе неадекватно. Популярна балерина не бачить нічого поганого в таких провокаційних фото, адже вони роблять їй великий рейтинг в Інтернеті, ніж звичайні пости про благодійництво. З таким підходом у Волочкової мільйони переглядів і вона вважається однією з найяскравіших особистостей.

Балерина не може зрозуміти, чому люди, яким не подобаються її фото, все ж підписані на її сторінку і постійно критикують образи балерини. Також вони не тільки критикують Волочкову, але і розповідають, як їй одягатися і які фото виставляти. Адже кожна людина має право сама вирішувати, як їй жити і що робити. За словами Анастасії, на неї звертають увагу тому, що інші не можуть так жити яскраво, як вона.

"Коли ви починаєте засуджувати мене, хочеться задати питання: ви самі досконалі? У своїх вчинках, у своїх діях, у своїй позиції? Маєте таку в своєму житті?"

Особливо Волочкова дивується жінкам, які самі мами і вчать її життя. "І ваші сукні, ваші вбрання і ваші купальники, може, теж не всім подобаються", - зазначила телеведуча.

У результаті зірка заявила, що завдяки її еротичним шпагатам, люди звертають увагу і на її благодійні проекти. Адже тільки один її шпагат увійшов, завдяки хейтерам, в книгу рекордів Росії... Але Анастасії Волочкової приємна така увага.

https://youtu.be/RV9O0elCQqg

Раніше ми повідомляли про те, що Анастасія Волочкова показала себе у всій красі в напівпрозорому боді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ