Today.ua

Елітний Range Rover купила “скромний“ кандидат в Антикорупційний суд

Кандидат в судді Антикорупційного суду, суддя з Одеського адмінсуду Любов Токмілова придбала на подаровані її мамою гроші Range rover sport 2012 року за 149 тис. грн.

Цю саму автівку  придбала родина місцевого депутата рік тому за 740 тис. грн.

Про це повідомив адвокат, голова Ради громадського контролю НАБУ Роман Маселко на своїй сторінці в Facebook.

"Подивився кандидатів в Антикорсуд. Натрапив на суддю з Одеського адмінсуду Токмілову Любов Миколаївну. Подивився її профіль в ФБ і серце завмерло. Все правильно — суд новий, то і судді повинні бути не тільки компетентні, чесні, а й такі, щоб любо глянути було", — написав Маселко

"З чудовим настроєм дивлюся далі. О, так вона вже і оцінку в ВККС пройшла. Комісія поставила їй високі бали. Прекрасно. дивлюся далі. О, два дні тому мама судді подарувала судді 150 000 грн і суддя відразу ж придбала собі Range rover sport 2012 року за ... 149 000 грн. Красиво!!! Придбала вона автомобіль у Казаніної Євгенії Родіонівни. Ця дама є дружиною депутата Чорноморської міськради, який ще недавно декларував цей автомобіль. Придбали вони його рік тому за ... 740 000 грн. А тепер продали за 149 000 ??? Рілі? При тому, що продати таке можна і за більш мільйон. Хоча, мушу визнати, якби я продавав автомобіль і до мене прийшла суддя в такій червоній сукні, то я б теж зробив велику знижку. Видно плаття подіяло і на дружину депутата. Конкурс в Антикорсуд точно не буде нудним", - розповів він.

Як повідомлялося раніше, українці чекають, що після проведення судової реформи суддів позбавлять недоторканності і привілеїв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ