Today.ua

Ексклюзивний Mercedes за $1000: як і де вигідно придбати авто

Mercedes-Benz C-Class W203 RENNtech C38 - це ексклюзивне авто, яке можна придбати на американських автоаукціонах за дуже вигідними цінами. Новому власнику таке авто завдяки аукціону дісталось майже задарма.

Ательє RENNtech не дуже знайоме широкому загалу, але це тільки додає його автомобілям більшої унікальності. Фірма була створена ще в 1999 році, і даний C-Class був одним з перших його творінь.

Mercedes-Benz C-Class фіолетового кольору 2000 року випуску відрізняється не тільки яскравим виглядом. Дивна приставка C38 тут теж додана не випадково. Справа в тому, що стандартну 3,2-літрову "шістку" розгойдали до обсягу 3,8 л. Правда, наскільки змінилася потужність - офіційно не уточнюється. Втім, ймовірно, продуктивність поліпшили з 215 до 291 к.с.

Цікаво, що даний екземпляр моделі був побудований особисто для президента RENNtech. Потім яскравий седан був перепроданий, а його наступний власник примудрився якось довести ситуацію до якихось аукціонів, на яких цей унікальний мерседес продавався за копійки, і в підсумку був придбаний за 1 тисячу доларів. Навіть якщо автомобіль перебуває не в кращому стані, він повинен коштувати явно дорожче.

Нагадаємо, раніше було названо топ-5 автомобілів, які українці купували у жовтні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ