Today.ua

Екс-учасниця “Холостяка“ зробила несподіване зізнання

Учасниця дев'ятого сезону шоу "Холостяк" Елізабет, яка приїхала в Україну з Італії, минулого тижня залишила проект. В інтерв'ю темношкіра красуня зізналася, що привело її в шоу і чому вони розлучилися з Микитою Добриніним.

Дівчина розповіла, що завжди хотіла спробувати побудувати стосунки зі співвітчизником, говорячи рідною мовою. Тому і вирішила приїхати на проект в Україну, а не брати участь в італійському Холостяку.

Як відомо, мама Елізабет - українка, а тато - нігерієць. Вже довгий час сім'я проживає у Флоренції.

За словами Елізабет, Микита їй сподобався вже на першому побаченні, він був ввічливим і одну із перших познайомив її зі своїми друзями. Перед Церемонією троянд Елізабет поговорила з Микитою, але розмова в них не склалася. Вже тоді дівчина не розраховувала отримати троянду від Холостяка.

Вона також зазначила, що в якийсь період зрозуміла, що відносини з Микитою ні до чого не приведуть.

Елізабет розповіла, що ще в Італії вона зустрілася з колишнім Холостяком - Іраклі Макацарія. За її словами, у Флоренції щорічно проходить міжнародна фешн-виставка Pitti Uomo, де вони і зустрілися. Там вона звернулася за порадою до Іраклі, оскільки вважає його одним з найбільш стильних чоловіків шоу-бізнесу.

Іраклі був зі своїми друзями і розповів, як важливо після виходу проекту в ефір залишатися вірною собі, тим почуттям і емоціям, які були пережиті, перебуваючи на проекті.

Нагадаємо, головний герой шоу "Холостяк-9" Микита Добринін (справжнє ім'я — Влад Вакулович) відомий як ведучий телеканалу М1 та радіостанції «Русское Радио Україна», а також як головний редактор чоловічого журналу XXL (Україна). У свої 30 років він вже був одружений і знайомий з особливостями сімейного життя. Зараз майже весь його час займають робота, спорт і подорожі. Чоловік щиро сподівається зустріти свою другу половину на цьому проекті.

Раніше повідомлялося, що учасниця п'ятого сезону шоу «Холостяк» співачка Лія Лі презентувала нову пісню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ