Today.ua

Автомобіль одіозного екс-нардепа і кандидата в мери Одеси жорстко порушив ПДР у Києві

Автомобіль колишнього народного депутата України і кандидата у мери Одеси від партії "Наш край" Євгена Червоненко жорстко порушив правила дорожнього руху на Столичному шосе. Audi SQ8, який належить экс-нардепу, вирішив об'їхати пробку по газону, в той час як інші авто стояли в своїй смузі і чекали, поки пробка "розсмокчеться".

Очевидці сфотографували автомобіль Червоненко і опублікували відповідні знімки в Telegram-каналі dtp.kiev.ua.Не відомо, чи був за кермом сам Євген Червоненко, або хтось інший. Але факт порушення залишається фактом. Якщо камери автофіксації порушень на дорогах зафіксували, як автомобіль нардепа порушив ПДР, то йому доведеться сплатити штраф.

"Твій джип - твої правила))", "Йому можна, він запізнювався робити "Наш край "краще", "Ще одна чесна свиня, яка" Жити по Європейськи", - написали коментатори під відео.

Як відомо, Червоненко свого часу був професійним автогонщиком. У листопаді 2015 року він офіційно оголосив про завершення своєї спортивної кар'єри через проблеми зі здоров'ям. Можливо, тепер нардепу не вистачає екстриму, але українські дороги - не місце для маневрів.

На місцевих виборах 25 жовтня Євген Червоненко буде балотуватися на пост міського голови Одеси від партії "Наш край". У минулому він був депутатом Верховної Ради IV скликання, обіймав посаду міністра транспорту і зв'язку України, і якийсь час був губернатором Запорізької області.

Нагадаємо, в Мережі розмістили фотографії нового кортежу глави МВС України Арсена Авакова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ