Today.ua

Джуд Лоу одружується після чотирьох років бурхливого роману

Британський актор Джуд Лоу одружується з психологом Філіпою Коан. За інформацією ЗМІ, їх роман триває чотири роки, а весілля пари заплановане вже на травень.

Офіційної заяви щодо одруження зіркова пара поки не зробила, однак чутки про цю урочисту подію вже підривають мережу. Зазначається, що на весілля прибуде багато зіркових друзів пари, а саме святкування буде доволі розкішним.

"Джуд і Філіпа разом вже декілька років і вони дуже добре ладнають, тому весілля – це логічний наступний крок у їхніх відносинах. Церемонія буде досить старомодною – з великою кількістю випивки і танцями до ранку. На ній зберуться усі старі друзі Джуда Лоу, починаючи від лондонських друзів дитинства, закінчуючи тими, з ким він разом починав свою акторську кар'єру", – повідомляє видання The Sun.

На рахунку у актора романи з багатьма голлівудськими красунями: Сейді Фрост, Камерон Діаз, Ніколь Кідман, Сієнна Міллер, Лілі Коул, Ліндсі Лохан. Також він має п'ятеро дітей від різних жінок.

У грудні 2018 року Джуд Лоу відсвяткував своє 46-річчя. Актор відомий своїми ролями у фільмах "Холодна гора", "Шерлок Холмс", "Талановитий містер Ріплі", "Дом Хемінгуей", "Фантастичні звірі" та інші.

Today.ua повідомляв, що на цьогорічну церемонію вручення премії "Оскар" Леді Гага з’явилася в чорній сукні від Alexander McQueen і з легендарною прикрасою на шиї від Tiffany.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ