Today.ua

Дженніфер Лопес розлютило, что її весільна серенада Бену Аффлеку потрапила у Мережу: крадене відео

Дженніфер Лопес у минулі вихідні зіграла розкішне весілля із Беном Аффлеком. Співачка та актриса розлютилася, що до Мережі без її дозволу потрапила серенада чоловікові. Вкрадене відео викликало ажіотаж серед шанувальників пари.

Зірка фільму "Стриптизерки" вперше збиралася заміж за голлівудського актора 17 років тому. Вони розлучилися перед церемонією. У липні Дженніфер Лопес нарешті вийшла заміж за Бена Аффлека. Вони таємно одружилися у Лас-Вегасі. Тиждень тому подружжя влаштувало свято для рідних та друзів.

На бенкеті Дженніфер виконала пісню для обранця. Він сидів на стільці, поки кохана представляла свій перформанс.

Артистка в розкішному білому вбранні від Ральфа Лорена вийшла на танцмайданчик і заспівала серенаду для чоловіка. Той із любов'ю спостерігав за нею.

Поп-діва співала про кохання та пристрасть, і в якийсь момент Аффлек почав їй підспівувати.

"Я бачу пристрасть у твоїх очах, я все ще закоханий у тебе, знаєш, мені завжди тебе мало", - сказав щасливий Бен.

Лопес розлютило, що такий інтимний момент її весілля злили до Мережі. Це зробив хтось із гостей, яким було заборонено знімати пару. Співачка наголосила, що сильно засмучена через таку нетактовність. Невдоволення пов'язане з тим, що хтось без дозволу заробив на ній гроші.

"Це було зроблено без дозволу. Крапка. Той, хто це зробив, скористався нашим особистим моментом. Я не знаю, звідки ви все це берете, бо ми мали угоди про нерозголошення, і ми всіх просили нічого не розповідати про наше весілля. Це наш вибір", - написала Дженніфер.

Мама двох дітей додала, що поділився з фанатами щасливими моментами свого життя, коли вважатиме за потрібне.

"Я все публікую в приватному порядку і готова поділитися цим із шанувальниками. Що я і зроблю, коли буду готова. Відео було вкрадено без нашої згоди і продане", - резюмувала Лопес.

Дженніфер Лопес на весіллі використала три вбрання. В одному з них були довгий шлейф та шестиметрова фата.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ