Today.ua

Джамала оригінально привітала чоловіка з річницею весілля

Українська співачка Джамала оригінально привітала чоловіка з річницею весілля. Два роки тому Джамала вийшла заміж за Сеїт-Бекіра Сулейманова. Співачка Джамала на своїй сторінці в Instagram зізналася, що дуже щаслива і зворушливо подякувала чоловікові, зізнавшись йому у коханні, і показала емоційні фото зі свята, яке пройшло в кримсько-татарських традиціях. Цей день був для Джамали саме таким, про яке вона мріяла.

[gallery td_select_gallery_slide="slide" ids="58488,58489,58490,58491,58492"]

«Він почався з никах в мечеті, де ми сказали "так". Ми плакали, сміялися, молилися, жартували. Було дуже багато емоцій. Я дуже вдячна, що Бог подарував мені тебе!» — написала Джамала під фото і опублікувала поезию.

«Так ніхто не кохав. Через тисячі літ
лиш приходить подібне кохання.
В день такий розцвітає весна на землі
і земля убирається зрання...»

«Прошу Бога, щоб і далі так само з любов'ю і вірою», — написала Джамала.

Нагадаємо, співачка Джамала вийшла заміж за молодшого на 8 років Бекіра Сулейманова 26 квітня 2017 року. Пара повінчалась, після чого відсвяткувала велике татарсько-українське весілля. До цього закохані більше двох років не афішували свої стосунки. 27 березня 2018 року Джамала і Бекір стали батьками. Джамала вже не приховує обличчя сина і іноді з'являється з ним на публічних заходах.

Раніше Today.ua повідомляв, що композиція Джамали Solo увійшла в десятку кращих пісень британських чартів. У Великобританії англомовний трек Джамали увірвався відразу в два престижних чарту – Upfront Club й Commercial Trance Top-30. Вихід кліпу на пісню Solo запланований на травень 2019 року.

Нагадаємо, Джамалу звинуватили в тому, що вона виступала в Росії після початку війни з Україною в 2014 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ