Today.ua

Дивіться, до чого вдалася Ротару: зірка вже не приховує, чим заробляє на життя

Софія Ротару, взявши участь у новорічному вогнику на російському телебаченні, знову опинилася в Росії. Цього разу 72-річна зірка розважала Етері Карапетян - дружину російського мільярдера Самвела Карапетяна. У тієї був день народження, і з нагоди такого свята розважати багату знаменитість запросили кількох видатних співаків.

Кохана дружина мільярдера захотіла послухати пісні своєї молодості, тож на свято запросили зірок сцени 80-90-х років минулого століття. Мабуть, із наймолодших там був російський поп-король Філіп Кіркоров. А компанію йому склали колишній соліст "Modern Talking" Томас Андерс, група Ricchi e Poveri з Італії і, звісно ж, українська зірка Софія Ротару. Ведучим свята запросили Андрія Малахова.

Кіркоров виконав нестаріючий хіт своєї екс-дружини Алли Пугачової "Миллион алых роз" та ще кілька своїх популярних пісень. Софія Михайлівна розважила гостей своєю нестаріючою, як і вона сама, "Лавандою".

До речі, Самвел Карпетян в рейтингу "200 найбагатших бізнесменів Росії-2019" посів завидне 29 місце. Його дружина Етеры має "за душею" значно скромніші особисті статки – лише елітний салон краси у Москві.

Скільки заробили за вечір зірки, тримається в таємниці. Однак відомо, що Кіркоров, приміром, менше ніж за 100 тисяч євро, виступати на корпоративах не погоджується. У Софії Ротару апетити менші, але й вони стартують від 50 тисяч євро.

Нагадаємо, Софію Ротару запідозрили у зв'язку із потойбічними силами. Адже, на думку багатьох, вона виглядає незвично молодо для своїх 72 років. При цьому фахівці відзначають, що на її обличчі не видно слідів оперативного втручання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ