Today.ua

Двійнята Олени Кравець у вишиванках: актриса опублікувала рідкісне фото з дітьми

Олена Кравець рідко показувала своїх дітей до повномасштабної війни, а після вторгнення скоротила їх публічність до мінімуму. А тому фанати були дуже раді бачити, як виросли 6-річні Катя та Іван.

В особистому обліковому записі в Інтаграм-сторіз відома українська комедійна акторка розповіла, що була зайнята пошуком дитячого табору для своїх дітей - і це виявилося досить непростим завданням.

"Сьогодні провела певний час у пошуках дитячого табору, першого в житті моїх дітей. Задачка була не з легких, якщо чесно... Шукала такий, щоб очі їх милувалися краєвидами, ручки могли торкнутися стародавніх ремесел, а серце - до витоків і традицій. А ще щоб було так само смачно та спокійно, як у бабусі, тільки у таборі", - розповіла Олена Кравець.

Свою публікацію зірка студії "Квартал 95" супроводжувала кадрами зі своїми дітьми, яким незабаром виповниться 7 років. Катя постала в кадрі в милій білій сукні з червоною окантовкою та квітковою вишивкою. Іван позував у чорних штанах та білій сорочці з блакитною класичною вишивкою.

Варто також зазначити, що молодша дочка Олени Кравець – точна її копія у тому ж віці.

Нагадаємо, Олена Кравець з новою зачіскою стала виглядати на 10 років молодшою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ