Today.ua

“Дуже важко, страшно“: Винник заявив про переїзд до Німеччини

Олег Винник, популярний український співак, шокував шанувальників важливою новиною про свій переїзд. Так, Винник розповів, що переїжджає до Німеччини.

Щоправда, аж надто панікувати "вовчицям" не варто - співак залишає Україну тільки на півроку. У своїй студії в Берліні Олег Винник буде записувати нові пісні.

"Це величезна робота, я просто собі багато в планах поставив. Тому що я багато працював в минулому році, я знаю, що всі це знають. Творчості було не так достатньо", – сказав Винник в коментарі українським журналістам.

Крім того, за його словами, останні тижні він не спить ночами, тому що особисто контролює монтаж телеверсії свого сольного концерту "Роксолана", який цієї восени з аншлагом пройшов у Палаці спорту в Києві.

"І я дуже щасливий, що саме я живу цією справою. Дуже важко. Страшно. Ніхто цього не розуміє. Головне, щоб було красиво на екрані", – зазначив артист.

Нагадаємо, раніше в інтерв’ю українським журналістам Олег Винник розповів, чим він радує своїх близьких, як відпочиває, і який він у побутовому житті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ