Today.ua

“Дурне поїхало в турне“: Геращенко висміяла команду Зеленського за броніки і каски там, “де не стріляють“

Ірина Геращенко, нардепка від партії п'ятого президента України Петра Порошенка "Європейська солідарність", висміяла команду глави держави Володимира Зеленського. Зокрема, на своїй сторінці в Facebook Геращенко звернула увагу на те, що "слуги" були в броніках і касках там, де вже нібито не стріляють.

"Слуги і Донбас або д...не поїхало в турне... Читаю в фб, що члени комітету нацбезпеки відвідали місця розведення військ в Золотому і Станиці Луганській. Колеги, у мене до вас питання- а навіщо ви нап‘ялили на себе броніки і каски? Для селфі воно може й красиво, але ж практично і політично - це анекдот. Там же розвели війська, і вже не стріляють навіть снайпери, не говорячи про важку зброю. Ви ж так ставите під сумнів слова президента про розведення і безпеку цих місць", - наголосила Геращенко.

Вона також зазначила, що в Станиці Луганській тисячі мирних жителів щодня переходить КПВВ.

"Ви хоч подумали, як вони сприймають політиків з Києва в броніках... Ми бували в Станиці і Золотому, в Катеринівці десятки раз, але ніколи не виходили до людей в броніках. Ви вже ВР перетворили на клоунаду, навіщо перетворювати на цирк свої виїздні засідання. Смішно і соромно", - зазначила Геращенко.

Вона також додала, що бронежилети потрібні, але для тих, хто воює та виконує бойові завдання.

"Броніки потрібні. Якщо ви воюєте, виконуєте бойові завдання, якщо ви в Водяному, Пісках, Широкіно. А не для селфі "миротворців", - додала Геращенко.

Нагадаємо, раніше Геращенко закликала Разумкова вибачитись за “слуг народу” через їхні вигуки "Ганьба!" на адресу Яни Зінкевич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ