Today.ua

“Дуркуватий трохи“: Кернес розкритикував Саакашвілі і його партію

Міський голова Харкова Геннадій Кернес назвав лідера партії "Рух нових сил" Михеіла Саакашвілі "некультурною і трохи дуркуватою людиною". Про це він заявив під час сесії Харківської міськради, передають місцеві ЗМІ.

Так, під час сесії депутат від "Руху нових сил" Ігор Черняк відзначив, що вартість крамничок, які встановили в міських парках, була значно завищена.

"Питання важливе, я думаю, що пан Черняк може звернутися в правоохоронні органи, і вам дадуть відповідь на ті питання, які ви задасте правоохоронним органам. Мені задають питання, як це відбувається в місті Харкові, що всі ми робимо для людей, багато чого хорошого, красивого, а Черняк на сесії міськради каже, що ми тупі, що ми бандюки або хтось ще. Я наслухався вашої передвиборчої агітації з вашим патроном Саакашвілі, який не тільки некультурний людина, а ще й дуркуватий трохи", - заявив він.

Крім того, Кернес попросив Черняка передати його слова Саакашвілі: "Ну Саакашвілі ви передасте, так? Дякую".

Нагадаємо, за попередніми даними ЦВК, партія “Опозиційний блок”, у першій п’ятірці якої йшов у Раду мер Харкова Геннадій Кернес, не подолала 5-відсотковий бар'єр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ