Today.ua

ДТП в Росії: троє українців все ще знаходяться в лікарні, один - в тяжкому стані

В результаті дорожньо-транспортної пригоди, що сталася сьогодні, 30 квітня, в Орловській області Російської Федерації, постраждало 15 громадян України. Про це повідомив заступник директора департаменту консульської служби МЗС України Василь Кирилич.

Він зазначив, що 12 постраждалих вже покинули лікарню.

За його даними, один пасажир у важкому стані перебуває в Кромський районній лікарні, ще двоє - в Орловській обласній лікарні. Іншим постраждалим в результаті аварії надали медичну допомогу і дозволили покинути лікарню.

Решту пасажирів розмістили в готелях Орла. Всього в автобусі перебувало 52 українця. Кирилич також повідомив, що консул підтримує зв'язок з УМВС та МНС Росії, родичі постраждалих проінформовані про те, що трапилося.

Нагадаємо, Росії пасажирський автобус, що прямував з Києва, потрапив у ДТП, в результаті чого постраждав 21 українець. ДТП сталася за участю рейкового автобуса Yutong і вантажного автомобіля КамАЗ в Орловській області. ДТП сталася на трасі М-2 “Крим” в Кромському районі Орловської області. У регіональному УМВС уточнили, що транспортні засоби рухалися в попутному напрямку. Після зіткнення автобус перекинувся в кювет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ