Today.ua

ДТП під Хмельницьким за участю прокурора: зустрічний автомобіль не залишив людям шансів

На Хмельниччині, неподалік від обласного центру на трасі зіткнулися два автомобіля - Toyota Land Cruizer  і Volkswagen Passat B5. ДТП  сталася вчора, 12 жовтня, близько восьмої вечора неподалік від села Гелетинці Хмельницького району.

Як стало відомо, автомобіль Toyota, із нез'ясованих поки причин, виїхав на зустрічну смугу руху і врізався в Volkswagen, що саме рухався назустріч. На жаль, для 47-річного водія Volkswagen та його 42-річної пасажирки це зіткнення виявилось фатальним. Вони загинули на місці. Їх обох затиснуло деформованим металом понівеченого автомобіля. Для того, щоб дістати тіла загиблих, рятувальникам довелося розрізати метал. 49-річного водія Toyota із політравмою відвезли до Хмельницької обласної лікарні.

Як згодом стало відомо, чоловік, що був за кермом Volkswagen – місцевий, із Волочиського району. А водій  Toyota – львів'янин, заступник військового прокурора Західного регіону. Саме він і залишився живим, хоча стан його важкий. Що спонукало водія виїхати на зустрічну смугу, невідомо. Слідство триває.

Нагадаємо, в автопригоді, що сталась в Яремче на Івано-Франківщині, також загинуло двоє людей. Ще троє – одержали важкі травми. Автомобіль не зміг "вписатись" у поворот і зірвався з дорогим в урвище.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ