Today.ua

ДТП на Дніпропетровщині: водій Mitsubishi збив на переході трьох людей, загинула 4-річна дитина

У вівторок увечері, 18 серпня, в Кам'янському Дніпропетровської області сталася жахлива ДТП на пішохідному переході. 26-річний водій Mitsubishi Galant збив трьох людей, які переходили дорогу. В результаті зіткнення постраждали дві жінки і загинула чотирирічна дівчинка.

Аварія сталася близько 20:30, на проспекті Свободи. Автомобіль Mitsubishi рухався в лівій смузі і не зупинився перед пішохідним переходом, тим самим збивши трьох людей - 50-річну та 30-річну жінок та 4-річну дівчинку. Усіх трьох забрали в лікарню. Жінки отримали легкі тілесні ушкодження, а дитина постраждала сильніше і від отриманих травм померла в лікарні.

Винуватця ДТП затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Водієві загрожує від трьох до восьми років позбавлення волі. ДТП за участю пішоходів відбувається в Україні все частіше, і в більшості випадків жертвами стають діти.

Нагадаємо, 17 серпня на дорозі в сторону Херсона водій фури збив двох чоловіків на узбіччі дороги і зник з місця події.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ