Today.ua

Дружину Миколи Тищенка запідозрили у другій вагітності

Ресторатор та телеведучий Микола Тищенко нещодавно опублікував в Instagram зворушливе привітання з днем народження свого молодшого сина Давида. Йому виповнилося два роки і Микола не упустив можливості нагадати про це своїм підписникам.

"Весь у справах, роботі і турботі, абсолютно не відчуваю швидкоплинність часу .. Моєму молодшому Смурфику сьогодні 2 роки, цілих два роки пройшли в любові й ласці... Моя сім'я, моя опора і підтримка! Мої сини – мої вірні друзі.. p.s.Я щасливий тато! Спасибі всім за привітання!", - підписав фото ресторатор.

На фото поруч з Миколою Тищенко позує його 24-річна дружина Алла Барановська, з якою він у шлюбі два роки. Познайомилося майбутнє подружжя під час інтерв'ю. На той момент Алла працювала журналісткою в глянцевому журналі і проживала в Донецьку.

В коментарях серед десятків привітань прихильників знайшлося і повідомлення дружини, яке і наштовхнуло користувачів соціальної мережі на думки про її другу вагітність.

«Я ж тобі казала, що недосип тобі до лиця. Другий раз ти знову на нічній зміні будеш», – прокоментувала Барановська.

Чи вагітна насправді Алла, поки невідомо. Її чоловік часто публікує в соцмережах їхні спільні фотографії та розкливає подробиці сімейного життя. Цю новину родина поки не коментує.

На цій фотографії маленькому Давиду всього три тижні.

Раніше повідомлялося, що психолог Наталія Холоденко знаходиться на 9-му місяці вагітності і незабаром стане мамою вдруге.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ