Today.ua

Дружина Влада Ями показала ексклюзивне сімейне відео

Дружина популярного українського хореографа Влада Ями активно веде свою сторінку в Instagram і часто публікує фото і відео з коханим чоловіком. Обличчя маленького сина пара поки що не афішує, однак, днями Ліліана розмістила відео з чоловіком і синочком, на якому вони прогулюються на заході сонця. Неозброєним поглядом видно, наскільки їх сімейні відносини пронизані любов'ю і ніжністю.

Подивитися цю публікацію в Instagram

#love ?

Публікація від Liliya Yama (@liliya_yama)

"Прекрасна сім'я/ прекрасний вид/ прекрасна операторська робота!", "Милашечки! Щастя вам і добра!", "Гарне відео! Красива і щаслива сім'я! Приємно на вас дивитися!", "Ви такі гарні", - написали коментатори.

Хореограф Влад Яма неодноразово називав свою дружину тією самою дівчиною, яка змінила все його життя. Подружжя у шлюбі вже 4 роки. Разом вони виховують сина Леона.

"Нас познайомили друзі в нічному клубі. Був у мене такий рік, коли я ходив туди кожні вихідні. Спочатку я навів довідки, не наважувався підійти - вона була занадто гарною для мене. Потім поступово все стало розвиватися. Я не знав, чим все закінчиться, але мені хотілося, щоб це було надовго", - поділився хореограф.

Раніше телеведуча Регіна Тодоренко, яка чотири місяці тому вперше стала мамою, розповіла про майбутнє весілля з Владом Топаловим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ