Today.ua

Дружина Навального натякнула на винуватців отруєння свого чоловіка

Після того, як німецькі медики виявили в крові російського опозиціонера Олексія Навального сліди бойового отруйної речовини класу "Новачок", стало зрозуміло, що політика отруїли. У побутових умовах зустріти цю речовину ніде не можна.

Новину прокоментувала Юлія Навальна, дружина російського опозиціонера. Вона вперше за довгий час зробила пост в Instagram, в якому натякнула, що отруєння чоловіка - справа рук російської влади.

Жінка висловила надію, що її чоловік видужає, а отруїли його "так і залишаться зі своїм "Новачком ", заїдаючи його рафаелкою".

"Олексій обов'язково видужає, і ми знову будемо сміятися над ним і нити всією сім'єю, що не хочемо фотографуватися для його Інстаграма тисячу разів на день. А державні терористи так і залишаться зі своїм" Новачком", заїдаючи його рафаелкою. І завжди будуть жити з цим, скільки б років вони не стояли зі свічкою на Великдень в храмі ", - написала Навальна в публікації, прикріпивши сімейне фото.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Олексій обов'язково видужає, і ми знову будемо сміятися над ним і нити всією сім'єю, що не хочемо фотографуватися для його інстаграма тисячу разів в день. А державні терористи так і залишаться зі своїм новачком, заїдаючи його рафаелку. І завжди будуть жити з цим, скільки б років вони не стояли зі свічкою на Великдень в храмі

Публікація від @ yulia_navalnaya

У вівторок, 2 вересня, влада Німеччини заявила, що Олексій Навальний був отруєний речовиною з групи "Новачок". Токсикологічний тест провела спеціальна лабораторія Бундесверу на прохання фахівців з клініки "Шаріте", де зараз знаходиться політик. Він як і раніше в реанімації і підключений до апарату ШВЛ.

Російські медики і уряд досі заперечують версію отруєння. У свою чергу МЗС Німеччини планує викликати на переговори російського посла.

Нагадаємо, МЗС України оприлюднило офіційну заяву, в якому засуджує "черговий злочинний акт російської влади".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ