Today.ua

Дружина скандально відомого нардепа Онищенка гімнастка Різатдінова “косила“ під “Слугу народу“

У мажоритарному виборчому окрузі № 93 у Києві балотується відома українська гімнастка Ганна Різатдінова, яка має спільного сина з народним депутатом Олександром Онищенком. Стало відомо, що поліція вилучила 44 тисячі примірників агітаційних матеріалів за кандидатів у нардепи нібито від партії "Слуга народу".

За даними поліції, мова йде про дружину нардепа Олександра Онищенка Ганну Різатдинову і кандидатів самовисуванців Олега Донченка та Олега Жукотанського.

Відзначається, що зацікавлені особи намагалися "пропіарити" декількох кандидатів, прикриваючись брендом партії "Слуга народу". З цією метою вони виготовили друковану продукцію з неправдивою інформацією і найняли студентів і неповнолітніх для її роздачі, заплативши по 600 гривень за 6 годин роботи, агітаторів організовано розвезли автобусами в певні місця для агітації - у міста Рокитне, Кагарлик та Миронівка. Під час поширення цих агітаційних матеріалів працівники поліції затримали 14 осіб. На них склали адміністративні матеріали.

Поліція встановила, що до партії "Слуга народу" згадані кандидати ніякого відношення не мають.

Відкрито кримінальне провадження. Поліція встановлює осіб, які замовили і виготовили друковану агітпродукцію з недостовірною інформацією.

https://youtu.be/RuoCzWtIBkc

Відомо, що Різатдінова і Онищенко мають спільного сина Романа, який народився в листопаді 2017 року. З Онищенком Анна познайомилася на змаганнях з художньої гімнастики в Європі. Ганні Різатдіновій 25 років, вона є бронзовим призером Олімпіади в Ріо-де-Жанейро (2016 рік), чемпіонкою світу у вправі з обручем (2013 рік), а також багаторазовим призером чемпіонатів світу та Європи. Сам Онищенко публічно визнав дитину, але заявив, що в шлюб з його матір'ю не вступав.

Нагадаємо, Шостий апеляційний адміністративний суд під час засідання зобов'язав Центральну виборчу комісію зареєструвати депутата-втікача Олександра Онищенка кандидатом у народні депутати на позачергові вибори у Верховну Раду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ