Today.ua

Дружина Брюса Вілліса зворушила Мережу романтичними фото у важливий для пари день

Фотомодель Емма Хемінг опублікувала рідкісні фотографії, на яких позує разом із чоловіком. Шанувальники Брюса Вілліса захопилися романтичними кадрами.

Знаменитий американський актор Брюс Вілліс та його дружина досить рідко діляться сімейними фотографіями у мережі. Але на честь важливого для їхньої сім'ї дня Емма Хемінг вирішила показати численним фанатам милі кадри. Модель зазначила, що зробила це на честь річниці початку їхніх стосунків.

"16 років з цим особливим чоловіком. Моє кохання і захоплення ним тільки зростає", - написала дружина Вілліса.

На знімках фанати "Міцного горішка" побачили улюбленого актора у коротких шортах в клітинку, сорочці з короткими рукавами кольору хакі, солом'яному капелюсі та сонцезахисних окулярах. Емма в короткій блакитній сукні ніжно цілує коханого, обіймаючи його за талію.

Кадри зворушили шанувальників актора, про що вони і написали в коментарях, побажавши Віллісу та його дружині довгих щасливих років разом.

"Така красива і любляча сім'я", " Бажаю вам обом 2024 року, наповненого чарами і чудесами", " Дякую, що поділилися ... ми любимо вас обох", " З роковинами! Дуже особлива пара ", - пишуть у мережі.

А раніше рідкісними новими фотографіями серйозно хворого Брюса Вілліса в мережі поділилася одна з його доньок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ