Today.ua

“Доведеться вас засмутити“: Алла Мазур емоційно звернулась до шанувальників

Алла Мазур, відома українська телеведуча, про онкологічну хворобу якої нещодавно стало відомо, зробила важливу заяву. Мазур спростувала чутки про те, що її нібито запрошували стати тренером в шоу "Ліга сміху", і через хворобу вона мусила відмовитись.

"Маю спростувати один фейк. Оскільки хтось вирішив погратися з моєю хворобою і написав, що мене запрошували тренером в "Лігу сміху", а тепер - от біда, не зможу - мушу повідомити: це неправда. Доведеться засмутити тих, хто так "переживає" про мою комедійну кар'єру. Я залишаюсь працювати в новинах. І буду й далі займатися своєю справою: інформаційною", - написала Алла Мазур на своїй сторінці в соцмережі.

Вона також подякувала всім, хто підтримує її та бажає якнайшвидшого одужання.

"Спасибі всім величезне! За цю теплу хвилю, що огортає мене весь цей час. За дзвінки, смс-ки і побажання по всіх можливих месенджерах. Від знайомих і незнайомих. За ваші поради і молитви. За ваші історії про боротьбу і перемогу: я ще раз переконуюсь, що онко - хвороба подоланна", - написала вона.

Алла Мазур також пообіцяла, що постарається виконати настанову глядачки, яка написала, що залишаючись в ефірі, журналістка підтримає усіх, хто зараз також бореться з онкологічними хворобами.

Нагадаємо, раніше Алла Мазур повідомила, що в неї вже почалася хімія. Скільки саме буде тривати курс хіміотерапії, і на якій стадії у неї хвороба, ведуча поки замовчує.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ