Today.ua

Дощитиме по всій Україні: синоптики озвучили прогноз погоди на 2 березня

Прогноз погоди на сьогодні, 2 березня, обіцяє прихід в Україну дощів. За даними синоптиків, опади очікуються майже у всіх областях України.

Так, у понеділок, 2 березня, погода у західних і деяких північних та центральних областях України помітно погіршиться.

За даними синоптиків Українського гідрометцетру, у західних, Чернігівській, Київській, Черкаській, Житомирській та Вінницькій областях очікуються значні дощі. На інших територіях країни буде сухо та малохмарно.

Температура повітря вдень буде коливатись від 8 до 10 градусів тепла у всіх областях. Вночі буде відчутно холодніше - до 3 градусів нижче нуля. У решті областей вночі очікується від 1 до 4 градусів вище нуля.

У столиці сьогодні, 2 березня, синоптики прогнозують дощову погоду. Температура повітря вдень коливатиметься від 6 до 8 градусів вище нуля. При цьому навіть вночі у столиці обіцяють плюсову температуру - від +2 до +4 градусів. Киян також попереджають про південний вітер, 7-12 м/с.

Нагадаємо, за даними синоптиків Укргідрометцентру, метеорологічна зима 2019-2020 тривала лише кілька днів, а в деяких регіонах її і зовсім не було. При цьому синоптики аналогічну погоду прогнозують і в березні 2020 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ