Today.ua

Донька Заворотнюк може піти на відчайдушний крок - усе заради грошей

Анастасія Заворотнюк уже півроку перебуває під пильною увагою журналістів. Про її стан здоров'я на даний момент нічого не відомо, так як родичі зірки не дають жодних коментарів. Нещодавно в мережі з'явилася інформація про те, що 24-річній доньці Заворотнюк пропонували взяти участь у шоу Андрія Малахова "Пусть говорят", і за великі гроші розповісти всю правду про здоров'я своєї мами. Але дівчина відмовилася.

Така пропозиція надходила ще восени. Шанувальники зірки не виключають, що якщо б зараз доньці Анні запропонували ще раз прийти на шоу, вона б могла погодитися, так як грошей на лікування Заворотнюк за цей час пішло чимало й не раз говорилося про те, що сім'я переживає фінансові труднощі.

Можливо, вже найближчим часом публічно на ТБ буде обговорюватися здоров'я Заворотнюк і її дочка відповість на всі запитання щодо її лікування. Найбільше прихильників цікавить те, де зараз знаходиться зірка. З лікарні вона зникла більше місяця тому. За припущенням шанувальників, Анастасію могли перевести в іншу медустанову, або відвезти лікуватися за кордон. Однак, все це чутки.

Журналісти продовжують шукати все нові інформприводи, щоб покопатися в житті Анастасії Заворотнюк. Але тепер до них долучилися ще й медики. Білоруські лікарі нібито знайшли засіб для лікування раку головного мозку, який допомагає виявити пухлину на ранній стадії і впоратися з нею, що втім і сталося з зіркою "Моя прекрасна няня". Крім того, у Білорусі створили обладнання, що дозволяє боротися з такою пухлиною локальним чином. Це означає, що зараз медики масово рятують людей, у яких виявлена така ж проблема, як і у Заворотнюк.

Будемо сподіватися, що здоров'я Анастасії вже не знаходиться під загрозою і все найстрашніше залишилося позаду.

Нагадаємо, чоловік актриси Петро Чернишов всіляко підтримує свою дружину, жертвуючи власним здоров'ям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ