Today.ua

Додадуть об'єм та густоту: названо три трендові стрижки для тонкого волосся

Якщо у вас тонке волосся, то це не привід зневірятися. Стилісти розповіли, які стрижки зроблять ваші локони більш об'ємними та живими навіть без стайлінгу. Зверніть увагу на три найбільш трендові стрижки.

Кожна з перерахованих нижче стрижок має суттєвий плюс - відсутність необхідності в щоденному укладанні. Тонке волосся погано тримає форму, але і цю проблему можна вирішити.

Каскад

Каскад ідеально підходить власницям тонкого волосся. Перевага цієї стрижки в тому, що її можна практично не укладати. Перед сушінням феном можна нанести на волосся мус чи спрей для об'єму та ущільнення волосся. Якщо у вас тонке, але хвилясте волосся, то каскад створить ще й форму, яка завдяки градуйованим кучерям буде триматися.

Каре

Каре – ще один вдалий варіант стрижки для тонкого волосся. Завдяки щільному зрізу, волосся буде легше укладатися і краще тримати форму. Каре можна залишати прямим або завивати локони у легкі хвилі з підкресленою текстурою. Чубчик краще не стригти. На тонкому волоссі чубчик вийде рідкий, що візуально додасть вашій зовнішності пару трійку років.

Боб

Стрижка боб створить прикореневий об'єм, який складно досягти з будь-якою іншою зачіскою. Як і будь-яку стрижку на тонке волосся каре варто оновлювати раз на місяць, щоб зріз залишався досить щільним. Ідеальна довжина стрижки боб – до рівня плечей. За допомогою піни та стайлінгових засобів можна створити додатковий об'єм.

Раніше стилісти назвали три найневдаліші стрижки для жінок віком від 50 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ