Today.ua

Дочка Полякової показала наймодніший купальник 2023 року

Донька Олі Полякової приїхала додому на шкільні канікули, які в Англії тривають увесь цей тиждень. Дівчинка вирішила провести час з користю та відпочити перед новим навчальним періодом.

В особистому обліковому записі в Інстаграм-сторіз Маша Полякова опублікувала відео, зроблене в заміському маєтку під Києвом, який співачка скромно називає "дачею". "Дача" зірки охоплює величезну територію та розташована на березі Дніпра. Там є двоповерховий дерев'яний будинок, скляна прибудова з каміном, сауною та чаном, причал, відпочинкова територія, критий басейн, город, сад, теплиця, загони для худоби.

У критому басейні вирішила провести свій день старша дочка Олі Полякової. 17-річна дівчинка встановила камеру і вирішила виконати композицію під скляним куполом, завдяки чому утворилася гарна акустика.

У кадрі дівчинка-підліток, яка вже майже рік навчається у Великій Британії разом зі своєю молодшою сестрою, постала в роздільному купальнику в принт під шкіру змії. Варто зазначити, що у 2023 році саме анімалістичний принт є трендовим.

Свій образ Маша завершила ланцюжком із хрестиком, а також масивними сонцезахисними окулярами. Напередодні Полякова повідомила, що вона потрапила до свого улюбленого салону, щоб оновити колір волосся. На зміну яскраво-рудому відтінку дівчинка вибрала насичений мідний відтінок.

Нагадаємо, Маша Полякова з бойфрендом набили разом тату: "Здавалося, що помру".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ