Today.ua

Донька Олі Полякової розповіла про стосунки з хлопцем

Донька знаменитої української співачки Олі Полякової, 14-річна Маша Полякова, опублікувала на своїй сторінці в Instagram фотографії з відпочинку у Єгипті, на яких вона позує разом з хлопцем. Підписники дівчини одразу припустили, що вони зустрічаються.

"Твій чоловік — той, для кого ти на першому місці сім днів на тиждень, а не тільки тоді, коли дозволяє час і обставини", — зазначила Маша.

Зіркова мама Оля Полякова вважає, що про щось серйозне говорити поки рано, а почуття між її дочкою і цим хлопцем – це, швидше за все, дружба. При цьому, до обранця дівчини співачка ставиться добре.

"Думаю, що їм обом подобається думати, що вони пара. Думаю, поки вони просто друзі, але ставлюся чудово, він хороший хлопчик", - зазначила зірка.

Шанувальники дівчини почали навперебій вітати її і відзначати, що Маша і Максим виглядають щасливими. Але знайшлися і ті, хто вирішив, що юній красуні ще рано заводити стосунки.

"Так класно виглядаєте разом!", "Дуже гарні!", "Дуже милі. Ви підходите один одному", "Гарненькі! Успіхів Вам у відносинах!", "Начебто тільки що була така маленька. У свої 14 років мудра, вся в маму. Машенька, моя любов, люблю і бажаю всього найкращого в житті!", "Мені теж 14, але якось зарано...", - відзначили коментатори.

Раніше повідомлялося, що старша дочка Олі Полякової продовжує худнути. За словами дівчини, вона ні в чому себе не обмежує, просто стежить за харчуванням. За чотири місяці Маша Полякова скинула 7 кг, і це ще не межа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ