Today.ua

Дочка Матвієнко без одягу викликала фурор пікантними фото

Донька Антоніни Матвієнко поділилася з фанатами довгоочікуваним постом. 24-річна дівчина показала своє життя у Португалії, а також обеззброїла дуже сміливими знімками.

В особистому обліковому записі в Інстаграм Уляна - дочка Тоні від перших стосунків, опублікувала серію фото та відео, показавши найщасливіші моменти життя в Лісабоні.

"Лісабон циклічно, з дня в день, проходив в дівчачих розмовах, реготанні, в вітряному теплі та закоханих очах. Дівчата - це сила і краса. Кожна з усіх, кого знаю і не знаю. Кожна, хто найближче і найдалі. Та і я досі не зрозуміла, я кішатниця чи собачниця? Шо думаєте?" - зазначила у публікації Уляна.

На першому фото 24-річна донька Тоні Матвієнко постала абсолютно гола. Вона сіла спиною до камери на балконі, продемонструвавши струнку фігуру.

На іншому знімку, позуючи в спідній білизні та кроп-топі, вона зняла шматочок своєї фігури у відображенні дверних дзеркал.

Невідомо, як на таку відвертість молодої дівчини відреагували її мама та знаменита на всю Україну бабуся Ніна Матвієнко.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко привітала свого чоловіка з 45-річчям та показала архівне фото: “Чоловік із характером“.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ