Today.ua

“До Нового року готова“: Алсу похизувалась шикарною дизайнерською сукнею

Алсу, відома російська 36-річна російська співачка, вже підібрала собі вбрання на Новий рік та похизувалась ним перед шанувальниками. Відео в новій сукні Алсу оприлюднила на своїй сторінці в Instagram.

Російська співачка замовила пошиття сукні в елітному ательє. На своїй сторінці в соцмережі зірка продемонструвала шанувальникам результат роботи модельєрів.

Алсу вирішила відсвяткувати цей Новий рік в особливому вбранні. Співачка не захотіла купувати вже готову сукню, тому звернулася за допомогою до дизайнерів. Артистка вибрала для свого образу тканину темно-сріблястого відтінку та дуже неординарний фасон.

Слід зазначити, що сукня вийшла дуже ефектною: з одним голим плечем і об'ємним бантом на рукаві. Алсу елегантно продефілювала і покрутилася перед дзеркалом.

"До Нового року готова" - написала вона в своїй сторіс в Instagram.

Нагадаємо, раніше Алсу опублікувала в соцмережі фото, де вона позує в екстремально короткій сукні, розшитій паєтками, у формі дзвіночка. Вбрання повторювало вигини тіла співачки, але при цьому в деяких місцях залишалось досить вільним. Втім, не всі шанувальники оцінили сукню Алсу, заявивши, що це "колгосп".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ