Today.ua

Дмитро Комаров терміново перервав зйомки заради дружини: що сталося

Дмитро Комаров терміново перервав експедицію. Автор і ведучий проекту "Світ навиворіт" зважився на це, щоб привітати з днем народження свою кохану дружину Олександру Кучеренко. Щасливе подружжя поділилося своїми почуттями в соцмережах.

Дмитро Комаров дуже порадував свою дружину приїздом. Пара вирішила на добу відправитися в Прагу, де повним ходом йде підготовка до Нового року.

"У моєї коханої дружини Олександри Кучеренко сьогодні день народження. Вирішили на добу злітати в Прагу. Тут вже встановлюють новорічну ялинку, настрій, відповідне, святкове) Гуляємо. Холодно, але кайфово)) Всім любові", – написав щасливий Дмитро Комаров.

"Міс Україна-2016" Олександра Кучеренко, якій виповнилося 22 роки, подякувала чоловіку та всім друзям за приємний сюрприз і теплі вітання.

Раніше відомий мандрівник Дмитро Комаров поділився подробицями свого одруження з Кучеренко Олександрою. З'явилася сенсаційна інформація про те, що пара приховувала свої стосунки протягом двох років, а у травні закохані офіційно стали чоловіком і дружиною. Телеведучий дав інтерв'ю Каті Осадчій, де і розповів про щасливу подію в своєму житті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ