Today.ua

Дмитро Комаров розкрив свою заповітну мрію

Дмитро Комаров повідомив, що 11 грудня програмі «Світ навиворіт» виповнилося 9 років. В ефір вийшло 167 випусків про 14 країн світу. Відомий мандрівник, телеведучий та автор проекту також розкрив свою заповітну мрію.

Сьогодні на рахунку автора проекту «Світ навиворіт» Дмитра Комарова та оператора Олександра Дмитрієва безліч рекордів і премій, сотні ексклюзивних інтерв'ю та унікальних репортажів, десятки мільйонів шанувальників.

Головна особливість унікальної програми – досліджувати важкодоступні, екзотичні куточки світу, показувати не туристичні місця, а "виворіт" – справжнє життя країни і людей.

Комаров розповів, що з кожним роком унікальних місць і традицій стає все менше. Шукати екзотику стає все складніше.

Мандрівник хоче надихати людей на власні відкриття, мотивувати. Він хоче, щоб глядач не тільки дізнавався і дивувався, а бачив ті місця, в які по туристичній путівці не поїдеш.

"Моя мрія – щоб якомога більше глядачів надихнулися, зібрали рюкзак і вирушили в свою власну подорож", - відверто зізнався Комаров.

Ведучий щиро каже, що щасливий. 9 років – прекрасний вік. Все тільки починається. Попереду сотні відкриттів від «Світу навиворіт».

https://youtu.be/DoHuqI4_quY

Раніше дружина Дмитра Комарова розкрила свій секрет стрункості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ