Today.ua

“Для нього брехати — як дихати“: Гройсман жорстко відреагував на критику Порошенка

Глава Кабінету міністрів України Володимир Гройсман жорстко відреагував на критику Петра Порошенка, який заявив, що участь прем'єр-міністра Гройсмана у дострокових парламентських виборах було самогубством з політичної точки зору.

«На жаль, він (Порошенко. - Авт.) так і не зрозумів, чому я не пішов на вибори разом з ним. Насправді є велика різниця між правдою і брехнею, служінням державі і людям і створенням схем власного збагачення, демократією та узурпацією влади, гонитвою за грішми і моральними цінностями», — написав Володимир Гройсман в Facebook.

Глава Кабміну Гройсман стверджує, що Порошенко заради «приватних інтересів» пожертвував великою надією і підтримкою людей.

«Що ж, у нього вже все позаду. Але я впевнений — в Україні все ще попереду», — підкреслив Гройсман.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков також вважає, що п'ятий президент України Петро Порошенко бреше, пояснюючи свою поразку на виборах протидією поліції.

«На жаль, для Порошенка брехати — як дихати. Тому він програє! Він довів країну до такого емоційного стану, що люди дуже захотіли повірити ні йому — брехуну, а будь-якому чесному людині... Він, Порошенко, методично душив боязкі паростки надій в 2014, він у цьому винен», — заявив Аваков на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, раніше Гройсман заявив, що Петро Порошенко “топив” його попередника Арсенія Яценюка, як конкурента, а самому Гройсману “вставляв палки в колеса” в питаннях проведення реформ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ