Today.ua

Дівчина перед весіллям залишилася без волосся, але лікарям вдалося зробити неймовірне

Волосся - гордість кожної дівчини, проте, буває і таке, що представницям прекрасної статі доводиться "рвати волосся на голові" в прямому сенсі цього слова. Таке відбувається в тих випадках, коли жінка потрапляє в страшну депресію. Психічний розлад з таким симптомом має назву тріхотілломанія.

Рут Світ дуже важко пережила розлучення своїх батьків. З 14 років дівчина регулярно висмикувала собі волосся, а через кілька років і зовсім поголила голову. Волосся відростало, але дівчина знову і знову його висмикувала. Так тривало до тих пір, поки Рут не закохалася. Їй доводилося приховувати від свого коханого залисини за допомогою хусток і перук. Так тривало три роки, поки справа не дійшла до весілля.

Дівчина розповіла коханому про свою проблему тільки тоді, коли він зробив їй пропозицію руки і серця. Майбутній чоловік підтримав свою кохану і почав допомагати їй боротися з хворобою. Рут пройшла курс лікування у психолога, а потім звернулася за допомогою до професіоналів, які змогли за короткий термін наростити їй волосся.

Сучасні технології створюють спеціальну повітронепроникну сітку з волосся, яка кріпиться на голову. Під нею починає відростати волосся. Коли власні пасма стають довшими, сітка знімається. Таким чином, будь-яка дівчина з коротким волоссям може стати власницею довгого волосся.

Весілля Рут пройшло саме так, як вона собі мріяла в дитинстві. Її білосніжні живі кучері на всіх фотографіях виглядають просто чудово! Разом з волоссям до дівчини повернулася її впевненість у собі, а її чоловік не дасть їй тепер піти ні в яку депресію.

Раніше ми розповідали історію 70-річної американки, яка зважилася на кардинальні зміни зі своєю зовнішністю, і стилісти їй в цьому допомогли.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ