Today.ua

Дівчина хотіла зробити гарне фото, але те, що вона побачила, змінило всі плани

Звичайна фотосесія на природі іноді може закінчитися зовсім несподівано. Можна заздалегідь підібрати локацію і вбрання, але не врахувати, що на місці вас очікуватиме неприємний "сюрприз". Так сталося з дівчиною, яка попросила свого брата зробити їй кілька фотографій на фоні занедбаних будиночків. Проте фотосесія так і не відбулася.

У місті, де проживають дівчина з братом, є район з покинутими будинками. Місце досить незвичайне, і вони вирішили, що фото звідти повинні вийти оригінальними. Підібравши сукню, взуття та аксесуари, дівчина приготувалася позувати на камеру. Брат навіть встиг зробити кілька пробних знімків, а потім його сестра повернула голову і побачила над собою величезне осине гніздо. Дівчина була в шоці від побаченого і страх переповнював її. Один невірний рух і оси накинуться на неї.

Не ставши чекати атаки ос, дівчина почала тікати. Брат в цей час не переставав її фотографувати. Таким чином, у нього вийшло багато емоційних кадрів з того дня, який вони з сестрою не забудуть ніколи.

Ділитися такими фото в соціальних мережах дівчина не стала, це було б принаймні дивно. Адже не знаючи всю історію того дня, складно навіть уявити, на що була така бурхлива реакція.

Страх комах - це одна з фобій. Причому бджоли і мурахи належать до найбільш популярним об'єктів, які змушують людей панікувати та втрачати свідомість.

Героїня зараз згадує цю ситуацію з гумором, а її брат пишається тим, що не розгубився в той день і зробив пам'ятні кадри.

Раніше ми розповідали історію дівчини, яка ні разу не користувалася косметикою і не стригла волосся, але вона зважилася на відчайдушний крок, який змінив її життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ