Today.ua

“Десятки випадків“: в керівництві “Слуги народу“ розповіли про пропонування хабарів нардепам

"Слугам народу" регулярно пропонують хабарі за вирішення тих чи інших питань - таких випадків вже було десятки. Про це розповів перший заступник голови фракції "Слуги народу" Олександр Корнієнко.

При цьому Корнієнко наголосив, що немає жодної процесуально підтвердженої інформації про отримання хабарів.

Коментуючи виключення нардепів Антона Полякова і Анни Скороход з фракції, Корнієнко наголосив, що останню звинуватили в тому, що вона нібито пропонувала хабарі своїм колегам.

"Десятки випадків... Якщо б у нас була така інформація (про отримання хабарів, - ред.), процесуально підтверджена, то ці депутати ходили б на допити в НАБУ", - зазначив Корнієнко.

Як відомо, скандал з Анною Скороход розгорівся минулого тижня, коли вона з трибуни Верховної Ради заявила, що затримання її чоловіка нібито пов'язано з тим, що вона не проголосувала за закон, який підтримувала президентська політсила.

Тоді ж голова фракції Давид Арахамія пообіцяв зробити все для її виключення і заявив, що Скороход пропонувала хабарі народним обранцям.

Вже після виключення з фракції Скороход заявила, що вона ніколи не йшла проти президента Володимира Зеленського – завжди його підтримувала і буде це робити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ