Today.ua

“Десять за одного“: Гриценко запропонував перейняти досвід ведення війни в Ізраїлю

Лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко заявив, що Україна має наслідувати приклад Ізраїлю і захищати свою країну більш жорсткими методами. За його словами, тоді окупанти побояться стріляти по позиціях ОС. Про це він сказав в ефірі програми "Право на владу".

"Ми повинні діяти так жорстко, як діє Ізраїль. Як тільки, незважаючи на проголошене перемир'я, припинення вогню, ворожий снайпер вбиває нашого солдата, або, тим більше, артилерійськими снарядами вбивають наших громадянських, і жінок, і дітей, – значить, удар у відповідь і вбити в 10 разів більше", – сказав кандидат у депутати.

Гриценко також відзначив важливість перекриття кордону з РФ, щоб нова ворожа техніка не заходила на територію країни.

"Коли вбивали наших солдатів сотнями російськими "Градів", російськими боєприпасами російські батальйони і тактичні групи (в українських військах знають командирів, їх прізвища і номери військових частин), ми не повинні цього забувати. Інакше ми змінюємо тим, хто зараз знаходиться в окопах. Росія вчинила військовий злочин. Путін – злочинець, зробивши це злочин. Якщо ми не будемо цього фіксувати, значить ми падаємо на коліна", – зазначив політик.

https://youtu.be/o1F-JKvAsxE

Нагадуємо, голова націоналістичної партії "Братство" Дмитро Корчинський в інтерв'ю телеканалу «Магнолія ТВ» заявив, що всі прихильники «русского мира» і самопроголошених «ЛДНР» повинні виїхати з України, а територію Донбасу потрібно заселити виключно українським населенням.

Раніше лідер Радикальної партії Олег Ляшко розкритикував призначення головою Донецької військово-цивільної адміністрації Павла Кириленка, який є братом терориста з "ДНР".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ